CO JEŚĆ PRZY CHOROBACH ŻOŁĄDKA I JELIT Rusin Wiesława

Przepisy zawarte w tej książce czerpią z bogactwa i mądrości konwencjonalnej kuchni polskiej, a także kuchni europejskich, zwłaszcza śródziemnomorskich. Pozostały ułożone według pór roku i skomponowane w taki sposób, by potrawy nie tylko odżywiały, ale też pozostawały w harmonii ze zmieniającym się zapotrzebowaniem termicznym ciała. W ramach danej kategorii posiłków (np. Śniadań) oferujemy kilka rodzajów, biorąc pod uwagę zapotrzebowanie na poszczególne komponenty pokarmowe. Zatroszczyliśmy się, żeby komponować posiłki z wykorzystaniem asuperpokarmówa wspomagających układ trawienny. Choroba nie musi skazywać na rodzinną alienację kulinarną a przeciwnie a może stać się bodźcem dla prozdrowotnego odżywiania dla całej rodziny. Niniejsza książka pokazuje, iż odżywianie dla zdrowia może być proste i niedrogie, a dania a smakowite, najróżniejsze i kolorowe.

dane technologiczne: Autor: Rusin Wiesława Oprawa: miękka Rok wydania: 2016 Stron: 96 rozmiary (mm):165x240

CO JEŚĆ PRZY CHOROBACH ŻOŁĄDKA I JELIT Rusin Wiesława (9788378873136)

od PLN